Намери ни
To Top

Вдигат Мертенс за мача с Лацио

В Наполи ще направят всичко възможно да вдигнат Дрис Мертенс за днешното домакинство срещу Лацио в мач от 24-ия кръг на Серия А. Белгиецът нарани глезена си срещу Беневенто миналия уикенд и се възстановява по-бързо от очакваното. Мертенс все още не тренира на пълни обороти, но е много вероятно да започне като титуляр срещу орлите. Лидерът обаче има проблеми в дефанса.


Защитникът Елсейд Хисай е под сериозна въпросителна. Албанският национал е болен от грип и не взе участие във вчерашната тренировка. Ако не се почувства по-добре, най-вероятно мястото му на десния бек ще бъде заето от ветерана Кристиян Маджо. Друг проблем за треньорския щаб е свързан с Раул Албиол. Испанският централен защитник все още не е напълно възстановен от контузия. За евентуален заместник се спряга Влад Кирикеш.

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги има колебания за два поста. Шансовете на Уолъс са по-големи от тези на Касерес в защита, както и на Марушич пред Баста по десния фланг. Заради скандал с треньора бразилецът Фелипе Андерсон е временно изваден от отбора.

Ощр от категория Футбол