Намери ни
To Top

В Испания потвърдиха! Лудогорец прави огромен трансферен удар

Само часове преди мача с Реал Мадрид от Испания потвърдиха, че Лудогорец е пред огромен трансферен удар. Очаква се орлите да форсират сделка с колосални за родните стандарти мащаби.

Вече няколко български медии излизаха с информации за сериозен интерес към Кайсара, а сега испанското издание diariogol.com пуска материал, че Жуниор Кайсара е най-конвертируемият играч на зелените.


Посочва се, че бразилецът се справи перфектно със световния суперталант Стърлинг от Ливърпул.

Медията слага и цена на десния бек, според испанците Жуниор струва точно 5 милиона евро. Така на Пиренеите очакват трансфер на Кайсара след участието на Лудогорец в Шампионска лига. Сделката трябва да е на стойност космическите за родните стандарти 10 милиона лева.

Като ключов момент за трансферния удар на орлите се посочва и очертаващия се персонален сблъсък между Жуниор и Кристиано Роналдо. Ако бразилецът задържи нивото от мача с мърсисайдци diariogol.com визира, че Домусчиев може да прибере цели 5 милиона евро при продажба на кариоката. Информацията потвърждава вече излезлите индикации, че е вероятно Бенфика да купи асът на разградчани за много сериозна сума.

Ощр от категория Тема на деня