Намери ни
To Top

Левски почва преговори с Митрев и Прохазка

Ръководството на Левски ще стартира утре финалните преговори за новите договори с трима от футболистите, които бяха основни за тима през първия дял от първенството.

Става дума за двамата капитани Божидар Митрев и Роман Про хазка, както и Васил Панайотов. Контрактите на тримата изтичат в края на сезона, а все още не са подновени. Реално всеки един кпуб може да води разговори с тях от началото на януари.


Тримата вече имат някаква яснота за параметрите около новите договори, но финалните разговори ще стартират във вторник.

Според запознати Прохазка и Митрев няма да имат някакви значими корекция по заплатите си, а такава ще е необходима за Панайотов. От „Герена“ разкриха, че той взима най-малко пари от основните футболисти.

Разликата между неговата заплата и тази на Жорди Гомес е стряскаща, тук дори не говорим за Габриеп Обертан.

Ръководството на Левски все още не е взело крайно решение за нападателя Антонио Вутов. Припомняме, че юношата на клуба към днешна дата е под наем от Удинезе. В един момент „сините“ искаха да откупят изцяло правата на играча, но се заговори за сумата от 200 000 евро, която италианците биха поискали за нападателя, а това тогава отказа Левски. Очаква се през следващите месеци „сините“ да решат окончателно какво ще прави с Вутов, като има солидна вероятност юношата да напусне „Герена“ след края на сезона.

Ощр от категория Футбол