Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2018/02/r-960-540-seks.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ето я българката преспала с най-много мъже! Тя е само на 22 г. и вече е правила секс с над 1000 мъже, всички в града я познават (СНИМКИ) – Sportove
Намери ни
To Top

Ето я българката преспала с най-много мъже! Тя е само на 22 г. и вече е правила секс с над 1000 мъже, всички в града я познават (СНИМКИ)

Българка счупи рекордите по секс и сложи в джоба си най-изявените нимфоманки на планетата.

През 2004 година американската порнозвезда Лиса Спаркс взриви цялата общественост с признанията си, че е преспала с 919 мъже за 24 часа.

Тогава това се оказа истински рекорд, който освен всичко останало бе и документиран. А в порно средите името на Лиса се превърна в абсолютна легенда.


Шеметното постижение на порноактрисата обаче се оказа далеч не единствено. Лиса Спаркс е детронирана, а с повече от 100 бройки я надмина 22-годишна русенка.

Страстната нимфоманка успяла да прекара през леглото си, само за една нощ 1026 мъже. Участниците в световния рекорд не са се похвалили официално, но от унгарската продуцентска къща ALS побързаха да оповестят новината.

Името на рекордьорката е Деница Севдова и е от Русе, който се слави с най-надарените жени в България. Пищната Деница заснела рекорда в порно студио в Унгария, а от компанията са направо в еуфория от постижението на нашенката.

Скандалната мадама е надарена с впечатляващи бомби и което е по-важно – невероятна издръжливост. Рекордът е бил заснет в 3-часова компилация, която се очаква скоро да види бял свят.

Що се отнася до българската Джена Джеймисън, тя учи психология, има сериозен приятел, който няма нищо против на любимата си, и държи да запомнят името й. Поблазнена от лесните пари в порното русенката решила да влезе с летящ старт в порно средите и вече счупи рекорда по най-много секс за 24 часа.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558