Намери ни
To Top

Този ход на Лудогорец, ще вбеси феновете на Левски

Омразата между Лудогорец и Левски е на път да се увеличи. Причина за новото напрежение е ход на ръководството на разградчани. След като Владо Стоянов се превърна в огромен дразнител за сините фенове, сега привържениците на родния гранд ще бъдат подразнени и от босовете на орлите. Ето какво пише „Меридиан мач“.


Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с Левски Георги Кабаков. Въпреки че след загубата с 2:3 на „Герена“ треньорът и шефовете на орлите акцентираха върху играта на своите футболисти, а не върху реферите, те ще изразят сериозни претенции от нарочения преди мача за „техен“ арбитър.

В протеста основна тема ще бъде изгонването на Жуниор Кейсара с директен червен картон още през първото, полувреме. Освен това от Лудогорец смятат, че и капитанът на Левски Владимир Гаджев е трябвало да бъде изгонен заради грубо влизане в краката на Моци. Намеква се и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.

Интересно е каква ще е реакцията на Левски? Сините могат да претендират за червен картон на Дяков и червен картон на Моци. Напрежението между двата лагера става голямо, а Лудогорец нагнетява обстановката с жалба срещу съдийството за конкретни ситуации. Същото биха могли да сторят и от Герена.

Ощр от категория Футбол