Намери ни
To Top

Джеферсон подписва с ЦСКА за 2 години

Бразилският ляв бек Джеферсон Телес ще подпише договор с ЦСКА за 2 години.


Според медиите в родината му играчът вече е уточнил всичките условия по контракта.

„След като напусна Интернасионал, левият бек Джеферсон се разбра с ЦСКА София. Договорът му ще е за 2 години. Единственото, което остава, е споразумението да бъде подписано официално. Джеферсон лети за България на б януари“, написа журналистът Едуардо Деконто от уважаваната медия globoesporte.com в личния си профил в една от социалните мрежи. Малко по-късно изданието потвърди новината.

23-годишният Джеферсон ще е заместник на продадения на американския Далас национал Антон Недялков. Бразилецът ще се яви на лагер-сбора на червените в понеделник, 8 януари. Той е насрочен за 14:00 часа в Панчарево. Вероятно тогава ЦСКА ще обяви и официално привличането му. Джеферсон идва като свободен агент, но клубът, който държеше правата му – Интернасионал, може да получи процент от бъдеща продажба.

Взимането на Джеферсон е трансферен удар на ЦСКА – през 2015 година футболистът бе част от националния отбор на Бразилия за Копа Америка, но не се появи в игра.На старта на подготовката на армейците ще се явят също плеймейкърът Роланд Алберг (27 г.), както и централният нападател Хеан Карлос Бланко (25 г.). Алберг тренира с ЦСКА близо месец преди Нова година, изкара и няколко лагера преди мачове на тима.

Ощр от категория Трансфери