Намери ни
To Top

Клуб от Серия А краде звезда на Левски

Клуб от италианската Серия А готви подъл номер срещу Левски. Ще се направи опит да бъде привлечен един от най-големите таланти на сините за минимална сума. Предстоят решаващи преговори, при които ръководството на сините ще пробва да задържи своя футболист.

Полузащитникът Божидар Краев (17 г.


), новото бижу в “Левски”, е на прицела на “Удинезе”, съобщава „Труд“

Италианският клуб привлече “синия” Антонио Вутов (тогава също на 17 г.) за 900 000 евро през януари и по принцип следи таланти от “Герена”. Очаква се скоро съгледвач на “малките зебри” за Краев, който във вторник вкара 3 гола за 7:1 със “Спартак” във Варна.

“Сините” планират среща с Божидар и родителите му, за да се застраховат срещу евентуално бягство. “Удинезе” опита да отмъкне Вутов през лятото на 2013-а срещу тройно по-ниска сума. Но “сините” начело с тогавашния технически директор Христо Йовов блокираха операцията.

До 18-годишни малките играчи няма как да бъдат обвързани с професионални договори и е трудно да бъдат задържани при едри оферти.

Сега нищо чудно “Левски” да иска и 1 млн. евро за Краев, който вероятно ще попадне на мушката и на по-едри клубове. Божжидар вече е бил в чужбина – прекара близо година в школата на Христо Стоичков в Испания.

Ощр от категория Трансфери