Намери ни
To Top

Григор Димитров: Голяма част от успехите дължа на Дани

Григор Димитров призна, че дължи голяма част от успехите си през изминалата година на Дани Валверду. „Дани Валверду е едно от най-ценните попълнения в екипа ми, особено предвид факта, че се присъедини към него преди година. Смятам, че имаме страхотно разбиране към играта. Той спокойно може да се каже, че е най-големият работо-холик сред треньорите.


Разбира играта във всички аспекти. Категоричен съм, че голяма част от успехите, които постигнах през годината, дължа на Дани. Естествено и другата част от екипа ми има своите заслуги. Ще ви дам пример – вземете дори  запазването на корт за тренировки. Та аз вече имам ангажирани кортове за подготовката ми в Австралия. Това е много яко“, коментира отношенията си с Валверду Григор, който очаква солидно завръщане на корта от страна на Анди Мъри. Британецът също се готвеше преди време при венецуелския специалист.

Българинът ще остане в САЩ до края на седмицата, след което ще пътува за Австралия, където на 1 януари започва защитата на титлата си в Бризбейн.

Ощр от категория Тенис