Намери ни
To Top

Светът в шок: африканска футболна звезда уби рапър в жертвоприношение?!

Шокираща история, в която главно действащо лице е футболна звезда от Африка, потресе света!

Една от звездите в националния отбор на Гана – Асамоа Гиан, е обвинен от медиите в родината си, че е принесъл в жертвоприношение рапър!

Самият футболист естествено отрича да е спазил древен религиозен ритуал, който да е станал причина за нечия смърт.

Рапърът Кастро и приятелката му Джанет Банду са изчезнали още през месец юли, по време на ваканция с Гиан и семейството му в Ада Фоа.

Кастро и Джанет отишли да карат джет, и не се завърнали в компанията. В Гана обаче масово се говори, че Гиан и останалата част от компанията ги убили заради ритуал.


„Това продава вестници, и медиите в Гана успяха да прокарат тази история, с невероятни обвинения и слухове, но те са абсурдни“, пише в изявлението от семейството на Гиан. Интересно е, че самият футболист е запален фен на музиката и дори има записи задено с покойния Кастро.

Част от медиите дори стигат по-далеч, като твърдят, че именно Асамоа стои в основата на предполагаемото убийство, тъй като искал да направи жертвоприношение, за да потръгне кариерата му нагоре. Интересно е, че звездата май не се нуждае от такова, ако съдим по цифрите – за националния тим има 43 гола в 84 мача, а за настоящия си тим Ал Аин от 2011 г. насам – 82 гола в 56 мача.

Ощр от категория Тема на деня