Намери ни
To Top

Бомба в родния ефир! Гърдата на наша тв звезда изскочи на живо в студиото, гледката изчерви зрителите (СНИМКА 18+)

Красивата Марияна, част от така наречената гражданска квота, показа невероятна гледка на зрителите на тв7 на живо в ефир по време на риалити формата „Къртицата“. Върлата защитничка на „Ботев“ – Пловдив накара зрителите на шоуто да изпаднат в екстаз от красивата гледка, която им предостави.

По време на играта „Преддверието“ участниците трябваше да пълзят под плета, след което да скочат в едно блато. В него те трябваше да търсят ключ, със закачени към него ключодържател и въже.


Всички участници бяха разделени на отбори, а отборът на Марияна бе с Тони. Те много бавно минаха под плета и когато трябваше да ровят е блатото за ключа по всичко личеше, че Тони е по-активният търсач.

В крайна сметка те не успяха да намерят ключа и останаха в блатото, но в момента, в който Мариана се измъкна от водата, цялата й гръд лъсна пред камерите.

Това се случва за втори път в ефира на „Къртицата“ и отново по време на мисия, изигравана на живо. Преди това бе гръдта на Меги, която вече не е сред участниците. Тя обаче не предизвика такъв интерес, като гръдта на Мариана. „Сочна и стегната!, Евала!, Браво на това момиче!“, са само част от коментарите.

Ощр от категория Акценти