Намери ни
To Top

Не може да бъде! Камелия и Преслава грозни като смъртта, вижте как са изглеждали двете фолк диви преди да станат известни (СНИМКИ)

Може да ви се стори чудно, но чалгапевиците не са родени с пластични операции. И те са си били най-обикновени розовобузести бебета, после рошави тийнейджърки, докато дойде „Пайнер” и славата.

Гласът и пеенето са последна грижа за тях.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Визията е преди всичко.


А тя налага: сочни устни, пищен бюст, античен нос, перманентни вежди, екстеншъни, брадичка по мярка и т.н. Е, тогава искат или не, пътят към върховете минава през скалпела на пластичния хирург. Срещу тежка пачка той се развихря и се стига до това, което сцената познава днес.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

И докато фолк дивите се надпреварват коя ще се отдалечи максимално от естествения си външен вид, ви предлагаме да ги видите такива, каквито са преди. Ще се удивите от мащабността на метаморфозите, които са претърпели. Но това е самата истина.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Камелия с най-добрите бомби 

Още със старта на музикалната си кариера през далечната 1997 г. огън-момичето се превръща в секссимвол. И макар тогава да е сред най-привлекателните дами, визията й съвсем не отговаря на днешната. Камелия профилактично прибягва до ботокса и изпъва бръчките си. Преди да стане популярна, Камелия обикаля конкурси за красота и притежава десетки награди, сред които „Мис Чипровци” и „Мис Монтана”.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Преслава намали бюста си 

Добричлийката подписва с „Пайнер” през 2004 година и оттогава си запазва лидерската позиция.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Тя е сред изпълнителките, които остават „натурални” и не прибягва до пластики. За разлика от колежките си, преди години Преслава намалява естествения си бюст чрез операция в Германия.

Заминава заедно с колежката си ДесиСлава, която направила същата интервенция, като пък смъкнала силикона си.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Преслава винаги е била леко закръглена, което всъщност й беше най-големият комплекс. През последните 2-3 години отслабна драстично, а някои дори са на мнение, че е стигнала до анорексия.

Ощр от категория Акценти