Намери ни
To Top

„Бялата Коледа“ ще бъде разделена на две части

Сдружение „Славия“ и ПФК Славия за втора поредна година организират провеждането на „Бяла Коледа“. Събитието на 10 декември (неделя) в ресторант-градина „Славия“ и ще бъде разделено в две части. В 16.30 часа ще се състои тържество за децата от академията на „белите“. На него ще присъстват над 100 слависти от школата, за които ще има специална викторина с награди и други приятни изненади.


Поканени са и футболистите от легендарния отбор на Славия от 1967 година, достигнал до полуфиналите в турнира за Купата на носителите на национални купи.

В 18.30 часа „Бялата Коледа“ в ресторант-градина „Славия“ ще продължи с празнична благотворителна вечеря. Кувертът за всички, които искат да присъстват, е 50 лева. Предвидени са томбола и още много „бели“ изненади за всички гости. Куверти се продават в ресторант-градина „Славия“. „Бялата Коледа“, организирана от Славия, се състои за първи път през далечната 1922 година. Преди Втората световна война събитието е традиционно в програмата на клуба. Провеждането на „Бялата Коледа“ беше възобновено през 2016 година.

Ощр от категория Футбол