Намери ни
To Top

Писателката Калина Паскалева лъсна по голи ц*ц* в интернет! Вижте снимките, които взривиха нета (18 ПЛЮС)

„Предлагали са ми 5000 евро за една нощ с мен”. Това заяви изкусителната Калина Паскалева в студиото на ДИКOOF. Калина е позната на широката публика от риалити формата „Островът на изкушението” и издава поредицата „Дневниците на една курва”. По думите й има мъже, които предлагат различни подаръци и пари на жени, но всичко зависело от класата на дамите.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

В книгата си тя без капка свян разказа истории за красиви и лековерни момичета и какво стои зад блясъка на привидния успех. Калина сподели, че някои от случките, описани на страниците, ги е изживяла сама, но повечето от описаните случки са достигали до нея чрез познати. Тя обаче отрече да е имала история с Гонзо, какъвто слух се носи из жълтите издания.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Калина разказа любопитни подробности от историята й с италиаския футболист Марио Балотели – запознали ги техни приятели в известно италианско кафене. Вечерта се срещнали на купон, но тя се напила. После Балотели в продължение на два-три месеца й изпращал SMS-и.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Паскалева разказа, че започнала да пише книгата с идеята да покаже на родителите какво може да се случи с техните дъщери. Причината – когато няма кой да им помогне, момичетата търсят лесен начин да пробият. Самата тя обаче не обича да показва личния си живот и само близките й знаят с кого излиза. По този повод тя сподели, че майка й е адвокат в Пловдив.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Запитана защо не е емигрирала тя отвърна: „Ако си достатъчно упорит, ще успееш и в България. Обиколила съм целия свят”.

Ощр от категория Акценти