Намери ни
To Top

Това трябва да се види! Изиграха брутален номер на Григор Димитров, вижте какъв капан му устроиха

След страхотния си успех срещу Давид Гофен вчера и класирането за полуфиналите в Лондон, Григор Димитров преживя и най-странното интервю в кариерата си. Причината за това бе, че американецът Райън Харисън, който участва в турнира на двойки, спретна забавен номер на българския тенисист.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Харисън се бе наговорил с репортера на АТР и му диктуваше какви въпроси да задава на Гришо в интервюто след двубоя. „Разочарован ли си, че въпреки двете победи, все още не си сигурен за полуфиналите?“, започна репортерът.


Обърканият Димитров се замисли, след което отговори: „Мисля, че вече се класирах за полуфиналите“. Вторият въпрос бе още по-добър: „Кога точно реши да станеш тенисист, вместо модел?“. „Модел? Не съм имал такива намерения. Трябва да питате родителите ми“, отговори шашнатият Димитров. Нещата обаче станаха още по-тежки за него, когато репортерът го накара да изпее „I want it that way“ на Бекстрийт бойс. С неохота Григор се съгласи и запя припева на популярната песен, но бе скастрен от репортера: „Това хич не бе добре“. В този момент Хариъсн излезе от задната стаичка и Димитров разбра, че му е бил спретнат номер и се разсмя. „Това бяха най-ужасните въпроси, наистина“, коментира той.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

По-късно хасковлията даде и истинско интервю за АТР, в което сподели, че мачът срещу Гофен е може би най-добрият му за годината. „Бях изненадан от себе си, особено в първия сет. Не се случва често да имаш такъв старт, особено цял такъв мач. Днес бях зареден с желание да изляза на корта и да направя нещо по-специално, да изпълня нещата, върху които тренираме. С всеки изминал гейм се чувствах все по-добре, все по-уверен. Това може би е най-добрият ми мач за годината, в момента не мога да се сетя за други, в които съм играл толкова изчистен тенис. С Давид се познаваме отдавна, той може би имаше някакъв физически проблем, но аз бях напълно концентриран върху своята игра“, каза Димитров.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Григор заяви, че по никакъв начин няма да подценява последния си двубой от груповата фаза срещу Пабло Кареньо Буста, въпреки че вече си осигури място на полуфиналите. „Това е още един мач, изобщо не мисля за полуфинала. Всички са тук, за да се борят за победи. Ще бъда напълно концентриран, за да се опитам отново да покажа най-добрия си тенис. Това е един от последните мачове за сезона и искам да бъде добър“. Двубоят с Буста ще се играе утре, не преди 22:00 часа българско време.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Ощр от категория Акценти