Намери ни
To Top

Дора Милева за нов търг за емблемата на ЦСКА: Глупости, нарочно се пишат подобни неща

Синдикът на автентичния ЦСКА Дора Милева категорично опроверга новината, която днес „24 часа“ тиражира, че е възможно да има нов търг за емблемата на ЦСКА.


Милева заяви пред Sportal.bg, че умишлено се пишат подобни лъжи.

„Няма никаква възможност да се проведе нов търг за емблемата на ЦСКА. Умишлено се тиражират подобни новини. Явно някой не иска да плаща. Чакаме търгът да влезе в Апелативния съд. „Ред Енимълс“ спечели правото да плати активите. Надявам се да го направи. Ако пък не искат, тогава идва ред на следващите. Законът трябва стриктно да се спазва.

Делото за имотите в месността Карадере няма нищо общо и няма да повлияе на търга по никакъв начин. Лъжа е, че фирма „Камеко“ е спечелила делото на втора инстанция. Нека покажат решението. Това няма как да се случи, тъй като няма такова. Делото още е в Окръжния съд. Тепърва си разменяме документи. После ще влезе в Апелативния съд, а накрая във Върховния.

Дори и ПФК ЦСКА АД да загуби делото, което е много малко вероятно, това няма по никакъв начин да се отрази на търга за емблемата и активите на ЦСКА. Просто ще се наредят на осми ред на опашката и ще чакат да вземат някакви пари. Няма да им върнат земите. Защо десет години мълчаха и чак сега някои хора се сетиха да предявяват претенции? Договорът за тези имоти не е обявен за нищожен. Земите са на ЦСКА. Ние имаме нотариален акт за имуществото. Странно е, че общинският съвет на Бяла взима решение, че тези имоти са на въпросния господин. Освен това, решението е взето след проведения търг, така че няма никаква стойност „, заяви Милева пред Sportal.bg.

Ощр от категория Футбол