Намери ни
To Top

Аризона приземи „летците“

Закъсалият Аризона постигна първа победа за сезона в Националната хокейна лига след 4:3 с продължение над домакина Филаделфия.

Гостите пропиляха аванс от два гола в последната минута на редовното време, но все пак стигнаха до успееха с попадение на Алекс Голигоски 14.4 секунди след старта на допълнителното време.

Така те избегнаха възможността да поставят нов негативен рекорд с 12 поредни загуби за начало на сезона, но останаха на върха на неприятната класация заедно с Ню Йорк Рейнджърс от сезон 1943/1944.


Follow
NHL ✔@NHL
Celebrations all around for the @ArizonaCoyotes. They net a beauty in OT and pick up a big ol’ victory. @EASPORTSNHL
4:22 AM – Oct 31, 2017
23 23 Replies 125 125 Retweets 574 574 likes
Twitter Ads info and privacy

Чарлс Хъдън и Артури Лехконен се разписа на по два пъти, а Монреал разгроми домакина Отава с 8:3 в канадското дерби. Шей Уебър се отличи с три асистенции за гостите.

Тампа Бей оглави класирането в лигата с 21 точки. Отборът записа десети успех за сезона, след като се наложи с 8:5 над домакина Флорида. Вратарят Андрей Василевски направи 18 спасявания при деветата си поредна победа за сезона, с което се изравни в клубния рекордьор Джон Греъм, който също регистрира девет поредни успеха в рамката от 14 ноември до 10 декември 2005 година.

Никита Кучеров вкара 13-ия си гол за сезона, с който оглави класацията при стрелците, като добави и асистенция. Ондржей Палат, Брейдън Пойнт и Яни Гаурд също се отличиха с по гол и асистенция.

Сейнт Луис се изравни с Тампа Бей, след като се наложи с 4:2 над Лос Анджелис в дербито на върха на Западната конференция. Владимир Тарасенко и Джейдън Шуорц се отличиха с по гол и асистенция за четвъртата поредна победа на състава.

Така Сейнт Луис изравни най-добрия старт в клубната си история след 13 мача с 21 точки от 1997 година и остана единственият непобеден тим като домакин в кампанията досега. Лос Анджелис пък прекъсна серия от три последователни успеха и беше славен от върха, като остана с 19 точки.

Джон Таварес се разписа два пъти, а Ню Йорк Айлъндърс спечели с 6:3 над гостуващия Вегас.
Вратарят Ярослав Халак отрази 31 шайби, а домакините записаха пети успех в последните си шест мача.
Артьоми Панарин и Оливер Бьоркстранд вкараха при дузпите и донесоха победата на Кълъбмъс с 4:3 над гостуващия Бостън.

Александър Радулов се разписа в 2:28 минута на продължението, а Далас спечели с 2:1 в залата на Ванкувър. Бен Бишъп допринесе с 38 спасявания.

Ощр от категория Зимни спортове