Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/10/kali-11.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кали лъсна чисто гола в нета! Вижте скандалните снимки, 42-годишната звезда е досущ гола (18 ПЛЮС) – Sportove
Намери ни
To Top

Кали лъсна чисто гола в нета! Вижте скандалните снимки, 42-годишната звезда е досущ гола (18 ПЛЮС)

Поп – фолк изпълнителката Кали реши да внесе малко разнообразие в изнервената от политическите скандали държава и се разсъблече гола за феновете си в социалната мрежа „Фейсбук”. Горещата фотосесия не бе подмината с мълчание от почитателите и десетки аплодираха бурно новите снимки на засуканата чалгаджийка.

„Сладка като шоколадово бонбонче”, „Красива като принцеса”, „Разбиваш ме отвсякъде” и „О, ти, мой мокър сън” бяха само част от коментарите, с които верните привърженици на певицата изригнаха под еротичните снимки. Почти всички бяха категорични, че розовата инициатива на Кали е по – значимо събитие дори от оставката на премиера Борисов.


Всъщност, снимките са стоп – кадри от новото видео на Кали, което тя засне наскоро към песента „Няма страшно”. На тях изпълнителката отправя откровено послание към всички почитатели на ориенталските ритми, показвайки се издокарана само по черна шапка.

Припомняме, че слабостта на Кали към голи снимки е отдавна известна на всички. Малко преди Нова година тя бе изловена за пореден път от медиите, че редовно позира както майка я е родила на новия си приятел Влади, който с удоволствие се възползва от възможността да щрака с апарата по горещите прелести на певицата.

6ed020760 abc022 kali_03 kali_04 photo_verybig_1740

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558