Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/10/00690984.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец загрява с любим съперник за тежката серия – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец загрява с любим съперник за тежката серия

В следващите седмици на Лудогорец предстоят решителни мачове с Левски и ЦСКА-София в първенството, както и с Брага в Лига Европа. Преди това обаче разградчани трябва да си осигурят участие на четвъртфиналите за Купата на България. Довечера на “Лудогорец Арена” отборът на Димитър Димитров приема Берое и се очаква двубоят да не е никак лек за “орлите”. Гостите са амбицирани от 4-ия опит най-после да елиминират Лудогорец в турнира за купата.


В досегашните три сблъсъка помежду им краен победител неизменно беше тимът от Разград.

Най-вероятно Херо ще пусне в атака Клаудиу Кешерю, който ще търси своя гол номер 60 с екипа на Лудогорец. Джоди Лукоки, Вандерсон и Густаво Кампаняро ще действат зад румънеца. Върджил Мисиджан пък почти сигурно ще е сред резервите.

Александър Томаш ще направи само една промяна в състава на Берое. Антон Карачанаков ще започне от първата минута за сметка на румънеца Драгош Фирцулеску. Камен Хаджиев пък ще бъде предпочетен пред Павел Виданов като партньор на Иван Иванов в центъра на отбраната.

За последно двата тима се срещнаха в турнира на същата фаза през 2015 година, когато Лудогорец продължи след загуба с 1:2 в Стара Загора и победа с 1:0 в Разград.

Купа на България, 1/8-финали:

ЛУДОГОРЕЦ – БЕРОЕ

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Браун; Сисиньо, Терзиев, Пластун, Натанаел; Дяков, Горалски; Лукоки, Кампаняро, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: Д. Димитров
БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; М. Желев, И. Иванов, Хаджиев, Леони; Райнов, Като; П. Еуженио, Охене, Карачанаков; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: “Лудогорец Арена”
НАЧАЛО: 19:00 часа

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558