Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/08/suzanita1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сузанита си хвана голямо гадже! Вижте много по-възрастния приятел на скандалната Сузи, близките й са в шок (СНИМКИ) – Sportove
Намери ни
To Top

Сузанита си хвана голямо гадже! Вижте много по-възрастния приятел на скандалната Сузи, близките й са в шок (СНИМКИ)

Сузанита има ново гадже! Скандалната щерка на Орхан Мурад заби доста по-голям от нея мъж. Приятелят на ексцентричната певица е гологлав як мачо. Половината тяло на новия на Сузи е татуирано. Дъщерята на певеца Орхан Мурад се похвали с новото си завоевание в социалната мрежа.


Тя качи няколко снимки на момчето, а под една от тях написа: „Моето момче, кучки“.

ВИЖТЕ ГАДЖЕТО НА СУЗАНИТА!

Все още не е ясно от кога двамата са заедно, но от разменените коментари между Сузанита и гаджето й стана ясно, че двамата вече се обичат и не могат един без друг, твърди столичен вестник.

ВИЖТЕ ГАДЖЕТО НА СУЗАНИТА!

14-годишната певица е луда по момчето до нея, тя иска да е постоянно с него, но към момента двамата не са заедно. Причина за това е, че Сузанита е на екзотична почивка в Палма де Майорка. В слънчева Испания дуетната половинка на Андреа се чекне на така добилото популярност фламинго и се пече по цял ден.

ВИЖТЕ ГАДЖЕТО НА СУЗАНИТА!

В същото време стана ясно, че Сузанита напълно е отсвирила училището. Малката изпълнителка почти не се вясва в даскалото си. Тази седмица Сузи е на почивка и няма да кара часовете със съучениците си. През другите дни пък имаше много участия в различни краища на страната и се прибираше в малките часове и едва ли е ходила в 7:30 на училище. Певицата изобщо не се притеснява от факта, че може да не завърши или да бъде изключена от школото поради много отсъствия.

ВИЖТЕ ГАДЖЕТО НА СУЗАНИТА!

Въпреки че е непълнолетна, Мурадова има все повече и повече изяви в нощните клубове, където по принцип не се допускат лица под 18-годишна възраст. Тя има и две песни, но изпълнява и парчета на свои колежки.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558