Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/10/00687731.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хокеист поиска кока от стюардеса – Sportove
Намери ни
To Top

Хокеист поиска кока от стюардеса

Чешкият хокеист Иржи Худлер, който за последно игра в Далас Старс от НХЛ, се е държал скандално по време на полет от Ню Йорк за Прага през миналата седмица, разкри местното издание „Блеск“. Полицията вече е започнала разследване по случая.

33-годишният хокеист е бил видимо пиян на борда, когато е поръчал на стюардесата кока. Служителката на авиокомпанията разбрала, че Худлер иска „Кока Кола“ и му донесла една чаша.


Едва тогава дясното крило пояснил, че иска кокаин на прах.

След това Худлер отишъл до тоалетната на самолета и когато се върнал на горната си устна имал бял прах, който приличал на наркотик. След излизането си от санитарното помещение Иржи Худлер продължил със скандалното си държание. Той понечил да уринира върху количката с храната на пасажерите, а след това отправил заплаха към стюардесата, че при кацането в Прага ще се обади на нужните хора и ще поръча нейното убийство.

Ощр от категория Зимни спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558