Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/10/00687539.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Атлетико Мадрид отряза Барселона за билети – Sportove
Намери ни
To Top

Атлетико Мадрид отряза Барселона за билети

Само 68 фенове ще подкрепят Барселона срещу Атлетико в Мадрид на 14 октомври. Причината за малкия им брой е отказът на „дюшекчиите“ да предоставят пропуски на съперника си от Каталуния.

Официалният мотив на ръководството на „дюшекчиите“ е проблем с логистиката, каквото и да означава това. Заради това са отказани всички заявки на фенове от Каталуния за билети за големия мач.


В Барселона обаче смятат, че истинската причина е проведеният на 1 октомври референдум, на който жителите на провинцията гласуваха за независимост от Испания.
Правителството обяви допитването за незаконно и хвърли полицейски части да осуетят упражняването на вота.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
BarçaSpiral @BarcaSpiral
❗Atletico will not sell tickets to Barcelona for logistical reasons. [cope]
8:09 PM – Oct 4, 2017
8 8 Replies 38 38 Retweets 57 57 likes
Twitter Ads info and privacy

В случай на отделяне на Каталуния от Испания Барселона може да заиграе във френската Лига 1. Поне този вариант се счита за най-реален от букмейкърите, поради общата граница с Франция.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558