Намери ни
To Top

Героят на Левски: Хубаво е да вкараш, но важното е да печелим

Най-добрият играч на терена в срещата между Левски и Септември Габриел Обертан даде мнението си след победата на неговия отбор.

Французинът направи може би най-добрият си мач откакто е при сините и се отчете с първия си гол за Левски. Той сподели, че чувството да вкараш за тима е страхотно, но по-важното е тимът да печели. Крилото не пропусна да благодари на публиката за подкрепата.


„Беше труден мач преди да вкараме първия гол. След това мачът се отвори и ни беше по-лесно. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове. Хубаво е да бележиш, но важното е Левски да печели“, заяви французинът.

„Искаме да стигнем до финала и да спечелим Купата. Това е по-лесният път към евротурнирите“, заяви амбиции той относно следващия мач с Ботев (Гълъбово).

„Публиката беше страхотна и чувството е много хубаво. Постигаме добри резултати и тя ни оценява. Атмосферата в България е различен тип. Стадионът сега не беше толкова пълен, колкото с Лудогорец. Тогава беше невероятно и наподоби атмосферата на „Олд Трафорд“.

Ощр от категория Футбол