Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/09/00684210.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Етър иска да продължи добрата си серия – Sportove
Намери ни
To Top

Етър иска да продължи добрата си серия

Днес в 17:15 часа отборът на Етър приема Берое в първия мач от 9-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините на стадион “Ивайло” искат да продължат добрата си серия, в която са напоследък. “Болярите” нямат загуба вече 5 поредни мача и се надяват и днес да не бъдат надиграни, а защо не и да запишат третия си успех от началото на сезона.

Берое обаче също започна да показва сериозно подобрение в изявите си.


Старозагорци записаха 3 победи, равенство и загуба в последните си 5 мача и се изкачиха до 5-то място във временното класиране. Така че те няма да се дадат лесно в този мач и със сигурност ще искат да си тръгнат с нещо от гостуването си във Велико Търново.

Статистиката не е в полза на Етър. Последната победа на “болярите” над Берое датира от далечната 1994 година. В последните два мача старозагорци и двата пъти победиха великотърновци и то без да получат гол във вратата си. Също така “зелено-белите” записаха две победи в последните си две гостувания, така че със сигурност не се притесняват да играят далеч от дома.

Домакините в този мач ще бъдат без контузения Венцислав Василев. Иначи треньорът Станислав Генчев няма други проблеми и ще заложи на Иванов на вратата, Скерлев, Пехливанов, Минев и Александров в защита. Апостолов и Руменов ще са двойката дефанзивни халфове, а пред тях в ролята на плеймейкър ще бъде Вълчанов. Aтанасов и Стоянов ще са двете крила, а Бадара ще бъде на върха на атаката.

Берое пък идва с всичко най-добро в Търново. Александър Томаш се очаква да пусне в игра перниш на вратата и Желев, Виданов, Динков и Леони в защита. Райнов и Като ще действат в средата на терена, а Фрицулеску и Еуженио ще оперират по двете крила. На върха на атаката голове ще се чакат от Камбуров, а зад гърба подкрепа ще му оказва Охене.

Първа професионална лига, 9 кръг:

ЕТЪР – БЕРОЕ

Вероятни състави:

ЕТЪР: Иванов, Скерлев, Пехливанов, Минев, александров, Апостолов, Руменов, Вълчанов, Атанасов, Стоянов, Бадара

БЕРОЕ: Перниш, Желев, Виданов, Динков, Леони, Райнов, Като, Охене, Фрицулеску, Еуженио, Камбуров

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Ангел Баялцалиев
Начало: 17:15 часа

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558