Намери ни
To Top

На Конте му върви срещу Лестър

Лестър и Челси ще премерят сили в предстоящия сблъсък от английската Висша лига. Към момента Лестър е само с 3 спечелени точки, докато Челси има 6. Лисиците показаха доста различни лица от началото на кампанията. Първо бе опасен в атака и загуби нелепо с 3:4 от Арсенал в първия кръг, след което записа победа срещу Брайтън у дома, но дойде и друго поражение от Манчестър Юнайтед.


В последния си мач сините не демонстрираха нищо в атака, което говори за определени проблеми срещу тимове от по-висок ранг. Магуайър и Висенте Ибора са под въпрос. Дебют с екипа на Лестър може да запише последното ново попълнение Александър Драгович. Слабото начало за Челси, при което те загубиха с 2:3 от Бърнли у дома, бе поправено с две значими победи срещу Тотнъм и Евертън. Лондончани отново са на победния път и ще се опитат да удължат своята серия. Изглеждат близо до това да го направят. Дани Дринкуотър може да се изправи срещу бившия си тим, след като премина в Челси. Давиде Дзапакоста от Торино е другото ново попълнение за Антонио Конте. Единствено Гари Кейхил ще пропусне мача, тъй като изтърпява наказание.

Челси спечели последните си 2 мача над лисиците с по 3:0. Антонио Конте е с 3 победи от 3 мача срещу този съперник, така че определено му върви.

Ощр от категория Футбол