Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/bulgaria-spas-delev-strahil-popov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ивелин Попов: На контраатака сме добри, имаме бързи футболисти – Sportove
Намери ни
To Top

Ивелин Попов: На контраатака сме добри, имаме бързи футболисти

България победи Швеция за първи път от 50 години.


След мача капитанът на „лъвовете” Ивелин Попов логично бе щастлив от успеха. “Радвам се, че победихме точно отбора на Швеция. Не сме ги побеждавали от 50 години. Ние сме добър домакин. Казах, че вярвам в победата. Днес се потвърдиха нещата. Имаше натиск от тяхна страна, на който издържахме.

Петър Хубчев и неговия екип са до тъчлинията. Вътре на терена не могат да влязат или както е на тренировка да спрат и да кажат „Премести се наляво, премести се надясно”. Изгонването може би допълнително ни мотивира. Той е човек, който казва всичко в очите, независимо как се казваш. Мобилизирахме се да победим за него.

Не сме пресирали високо. Повече чакахме около центъра. На контраатака сме добри, имаме бързи футболисти и се получиха нещата.

Имаме много малко време за възстановяване до мача с Холандия. Днес всеки се представи на добро ниво. Но това не означава, че тези, които днес са били на пейката, не може да влязат и също да се представят на ниво”, коментира Попов.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558