Намери ни
To Top

Никол Шерцингер претърпя пълна промяна

Американската певица е съдия в X Factor. Там има много танци, пеене и прегръдки. Затова е трудно да си представим, че на нея й липсва увереност. Но както всички нас, Никол невинаги е била така уверена.


Тя признава, че в тийнейджърските си години е чувствала несигурност по отношение на тялото си.

“Сега вече приемам тялото си, споделя Никол. – Винаги съм била много критична към себе си от ранна възраст и, когато бях на 14, започнах да бягам. Излизала съм посред нощ да тичам, защото мислех, че трябва да съм по-слаба и бедрата ми да изглеждат по определен начин.”

“Когато влязох в “Пусикет Долс” това усещане се засили, защото тялото ми непрекъснато беше изложено на показ. Но трябва да приемеш себе си и да се обичаш такъв, какъвто си. Да не бъдеш толкова твърд към себе си и да обичаш формите си.”

Никол и преди е признавала, че в миналото е страдала от булимия. Въпреки че вече е напълно възстановена, тя признава, че болестта е оказала голямо влияние върху живота й.

“Бях като в затвор и това открадна цялото ми щастие, увереност и спомени. Голяма част от това се случи по времето на “Пусикет Долс”. Имам много фенове и не исках да говоря за това, защото се срамувах. Но след като най-накрая го направих, разбрах колко много хора са ми помогнали.”

Както всички останали хора, Никол продължава да има възходи и падения, когато става дума за нейната фигура. Нейният начин да се справя с това? Здрави тренировки във фитнес залата.

„Всяка жена има добри и лоши дни“, казва Никол. „Г-жа О (б.р. Шарън Озбърн, също член на журито на X Factor] и аз се шегувахме, че понякога се събуждаме в локва бисквитки и чипс! Но това, което наистина ми помага, работи. Дори и да не е много дълъг престоят ми във фитнеса, на мен ми харесва да се изпотявам, за да остана фокусирана и позитивна.”

Ощр от категория Тенис