Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Leka-atletika.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пети градски крос Renault Morning Run на 29 октомври в Борисовата градина на 29-и октомври – Sportove
Намери ни
To Top

Пети градски крос Renault Morning Run на 29 октомври в Борисовата градина на 29-и октомври

На 29-ти октомври за пета поредна година ще се проведе едно от най-атрактивните и масови есенни спортни събития в столицата – градският крос „Renault Morning Run“. По алеите на Борисова градина в София той ще събере стотици любители на бягането и активния начин на живот.

Организатор на събитието е Спортен клуб „Бегач“, с подкрепата на Столична община и Renault и съдействието на Българска федерация по лека атлетика и програмата на IAAF Kid’s Athletics.

Дисциплините, в които ще могат да бягат участниците, са 5, 10 и 20 км, като събитието е отворено както за професионалисти, така и за любители и всички, които искат да се заредят със спортен дух.


За поредна година в рамките на „Renault Morning Run“ се организира и специално детско състезание, което цели популяризиране на здравословния начин на живот и сред най-малките. То се нарича „Sofia Kids Run“ и се провежда със сертифицирани треньори, които бягат заедно с децата и организират забавни спортни игри.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558