Намери ни
To Top

Херо ще пази асове за реванша в Литва

Новият треньор Димитър Димитров ще направи някои промени в своя състав за днешното гостуването на Дунав. Очаква се почивка да получат Вандерсон, Светослав Дяков, Игор Пластун и Ренан дос Сантос, които играха по 90 минути при победата над Судува с 2:0. Титулярни места би трябвало да получат Джоди Лукоки, Густаво Кампаняро, Георги Терзиев и Хор-хе Броун. Със сигурност от първата минута ще започне Козмин Моци, който няма да играе в реванша в Литва заради натрупани жълти картони.


Буквално преди срещата ще се види и какво е здравословното състояние на звездата Марселиньо. Той получи травма в двубоя за Суперкупата на България срещу Ботев, заради което няколко дни не тренира наравно със своите съотборници. Предполага се, че все пак бразилецът ще попадне в групата на „орлите“ за гостуването в Малката Виена. Ако той не е титуляр, плеймейкър отново ще е Абел Анисе. На този пост мадагаскарецът игра в половината мач срещу Верея и в целия срещу Судува.

В Лудогорец са наясно, че въпреки слабата форма на Дунав, не ги чака никак лек мач в Русе. През миналия сезон „дракони-те“ се утвърдиха като крив съперник за „орлите“, заради което сега всички играчи на разградчани ще трябва да дадат максимума от себе си, за да си тръгнат с трите точки. Ясно е и, че реваншът в Литва няма да е лек, но пък разликата в класите между двата тима е огромна, което няма как да не успокоява „зелените“.

Ощр от категория Футбол