Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/08/00678816.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец ще търси убедителен успех в първия мач без Дерменджиев – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец ще търси убедителен успех в първия мач без Дерменджиев

Шампионът Лудогорец посреща Верея (Стара Загора) в двубой от 5-ия кръг на Първа лига от 20:00 часа тази вечер. Това ще е първи мач за разградчани след оставката на старши треньора Георги Дерменджиев. Той напусна тима след загубата от Ботев (Пловдив) за Суперкупата на България. Очаква се мястото му да заеме Димитър Димитров-Херо, който ще дебютира в плеейофите на Лига Европа срещу литовския Судува.


Лудогорец спечели 7 точки в досегашните си 3 мача в първенството, а днес може да се изравни с лидера ЦСКА-София, който снощи надви Септември (София) с 1:0. “Орлите” ще бъдат водени от Петко Петков, който планира да излезе с най-доброто, с което разполага. На вратата ще застане аржентинецът Броун, четиримата в отбрана ще са Сисиньо, Игор Пластун, Козмин Моци и Натанаел Пимиента, а двойка вътрешни халфове ще са Анисе Абел и капитанът Светослав Дяков. Вирджил Мисиджан ще заеме мястото на продадения на Бордо Джонатан Кафу като дясно крило, а офанзивното каре на домакините ще допълнят Марселиньо, Вандерсон и Клаудиу Кешерю.

Наставникът на Верея Илиан Илиев се надява отборът му да действа спокойно в защита и да изненада съперника с контраатаки. За целта най-много ще се разчита на опитния Георги Андонов. Заради контузии аут от състава на заралии са Селим Керкар и Милен Танев. Меди Фануш също е с травма. В предишния кръг Верея изненада Левски с 2:0 и въпреки че е с отрицателна голова разлика (3:4), заема 4-о място в подреждането, с равен брой точки с Лудогорец.

Двата отбора са се срещали общо два пъти в елита, като Лудогорец записа две изразителни победи – 4:0 и 5:1.

ППЛ, 5-и кръг:

ЛУДОГОРЕЦ – ВЕРЕЯ

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Броун; Сисиньо, Пластун, Моци, Натанаел; Дяков, Анисе; Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: П. Петков
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Аргилашки; Илиев, Бен Джемия, Енчев, Слаев; Балде, Бенгюзов; Я. Иванов, Елиаш, Йорданов; Андонов
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: “Лудогорец Арена”
НАЧАЛО: 21:00 часа

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558