Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/09/Maicon-Neymar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Скандал! Бразилски национал заби чушка в ануса на съотборник – Sportove
Намери ни
To Top

Скандал! Бразилски национал заби чушка в ануса на съотборник

Срам! Извращение! Подлост! Когато алкохолът заговори, хората се превръщат в диви зверове. До този извод е достигнал футболист от националния отбор на Бразилия.

След като кариоките завършиха Мондиал 2014 с допуснати общо 10 гола в два мача, ситуацията в лагера на селесао е плачевна. Новият селекционер Дунга явно също не успява да въведе ред, въпреки че прави опит.


Както е известно, наскоро Дунга отстрани от отбора Дъглас Майкон. Стана ясно, че причината е изнасилване на съотборник.

След победата на Бразилия над Колумбия с 1:0 в контролен мач, играл се в Маями, селекционерът на „кариоките“ разрешава на възпитаниците си да се поразходят из града. Майкон, Елиас и Оскар моментално се забиват в един от най-шикозните барове. Елиас прекалява с алкохола, вдига скандал и дори уринира на пода.

Майкон решава да се изгаври с пияния си съотборник, като предлага и на Оскар да се включи. Оскар обаче отказва и се прибира в стаята си, щом тримата се връщат в хотела. Майкон взема от хотелската кухня една чушка и кенче кондензирано мляко и ги завира в ануса на заспалия Елиас. После го събужда и му казва, че са го изнасилили четирима мъже.

Ужасеният Елиас отива на лекар, който го преглежда и му казва, че не е бил обект на изнасилване. Футболистът се връща в хотела, събужда Дунга и му разказва за гаврата. Вбесен, Дунга изгонва Майкон от хотела, отстранявайки го от отбора.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558