Намери ни
To Top

Юнайтед и Реал се разбраха за Мората

Алваро Мората е сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, а тимът ще обяви трансфера му в четвъртък, твърди Sun. Ръководството на Реал Мадрид настояваше за много висока цена, но от клуба все пак са склонили да намалят исканата сума, след като двете страни проведоха среща вчера, на която са се разбрали за крайната цена на трансфера. Испанците настояваха за 80 млн., но „червените дяволи“ предлагаха 60 млн.


паунда. Все пак ръководството на Реал е приело втората оферта за нападателя. Самият играч желае да напусне испанския гранд, тъй като няма да бъде първи избор на Зинедин Зидан през новия сезон.

От „Олд Трафорд“ се надяват да обявят сделката в четвъртък, за да може Мората да лети за Манчестър, да премине медицински прегледи и да се присъедини към тима в неделя, когато „червените дяволи“ ще пътуват за Лос Анджелис за началото на предсезонното турне на отбора.

Жозе Моуриньо не е особено активен на трансферния пазар, като до момента привлече единствено защитникът на Бенфика Виктор Линдельоф за 31 млн. паунда. Мората пък ще бъде второто ново попълнение на клуба.

Ощр от категория Трансфери