Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/11/bonuci.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барса на крачка от Бонучи – Sportove
Намери ни
To Top

Барса на крачка от Бонучи

Един от лидерите в защитата на италианския хегемон Ювентус Леонардо Бонучи, е на крачка от изненадващ трансфер в Барселона, разкри във вчерашния си брой „Тутоспорт“. Бонучи, който е част от Юве от 2010 година, ще струва на каталунците около 70 милиона евро, ако се стигне до преговори, написа торинският ежедневник.

В последните месеци интерес към играча проявиха още английските грандове Челси и Манчестър Юнайтед. От Ювентус обявиха, че не планират раздяла с централния си защитник, но са готови да седнат на масата за преговори, ако самият футболист пожелае да напусне.


В момента Бонучи е на ваканция със съпругата си Мартина на остров Капри. Там той бързо беше разпознат и провокиран от фенове на Наполи, но запази самообладание и не се стигна до конфликт.

В същото време се разбра, че шампионът на Италия смята да отреже първенеца на Англия Челси за левия бек Алекс Санд-ро. Бразилският национал се превърна в основна фигура на „бианконерите“ и една от водещите трансферни цели на „сините“. От „Старата госпожа“ обаче са решили, че все пак ще задържат Алекс Сандро, въпреки че от Острова са готови да платят над 60 млн. евро за неговия подпис.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558