Намери ни
To Top

Трънски: Дълго чакахме този медал

Треньорът на първия български медалист от Световно първенство при мъжете в олимпийското таекуондо Владимир Далаклиев – Пламен Трънски, беше под влиянието на силните емоции при завръщането на българската делегация в София тази вечер. Наставникът излезе при посрещачите с настроен за видео заснемане телефон и запечата всеки миг от емоционалното посрещане.
Медалистът Владимир Далаклиев се завъра от Световното+24

“Много съм доволен, толкова години го чакаме този медал, винаги сме били на крачка и все ни се изплъзваше. Само ние си знаем през какво сме преминали.


Минала е само година и половина от операцията на връзките на коляното и Влади вече е с медал от световно първенство.

Възстановяването мина нормално, операцията също мина добре благодарение на д-р Хубенов. Искам да му благодаря чрез вас, че направи всичко възможно коляното му да е като нормално коляно. Без да бързаме, стъпка по стъпка стигнахме до тук”, бяха първите думи на Трънски при завръщането на родна земя.
Медалистът Владимир Далаклиев се завъра от Световното+24

Наставникът допълни, че и той, и Далаклиев ще имат нужда от почивка след всички емоции от последните дни, а след това отново ще се завърнат към сериозните тренировки и ще гонят следващите си цели през сезона.

Ощр от категория Бойни Спортове