Намери ни
To Top

УЕФА прави специален филм за приказката на Лудогорец

УЕФА е на път да вкара Лудогорец в същински „БИГ Бра­дър“, пише „Мери­диан Мач“. От евроцентралата искат да изпратят екипи, които да следят непрекъснато разградчани цели 48 часа. От Нион планират техните хора да пристигнат в България преди отлитането за Англия.

Във въпросния филм ще се проследи целият път на Лудого­рец от Разград до Ливърпул, където на митичния „Анфийлд“ е първият мач на тима на Георги Дерменджиев от групите на Шампионската лига.


В лентата ще се следи всичко – тръгването с автобус от Разград за Варна, полетът за Англия и тре­нировката край река Мърси.

Традицията на УЕФА е за всеки пълен дебютант да се прави подобен филм. Същата чест като Лудогорец ще имат и в шведския Малмьо. Ако от разградският клуб имат нещо против снимките, то те няма да станат факт.

Още миналата седмица от Нион пратиха свой екип в България. Той бе на мача със Стяуа. След това хората на Мишел Платини отидоха в Разград и снимаха реакциите на всички в Лудогорец по време на жребия за групите на Шампионската лига. В събота пък бяха взети интервюта от капитана Светослав Дяков и голмайстора срещу „стелистите“ Вандерсон.

Ощр от категория Тема на деня