Намери ни
To Top

Георги Домусчиев: Кафу няма да е първият продаден

Ясен е първият футболист, който ще бъде продаден от Лудогорец, но това изненадващо няма да е звездата Джонатан Кафу. Признанието дойде от единия от собствениците Георги Домусчиев.

„Ще има изходящи трансфери от Лудогорец и не е само Кафу футболистът, към който има интерес. Най-вероятно първият изходящ трансфер ще е на друг играч.


Нашето желание и на    старши треньора е с не повече от двама-трима играчи да се разделим. Съмнявам се да има повече от два-три изходящи трансфери. Същото е и с входящите трансфери“, коментира пред Нова Георги До-мусчиев. През зимата имаше сериозен интерес към халфа Вандерсон, който бе искан от Сент Етиен, както и към голмайстора Кешерю.

„В България е трудно, тъй като ние не сме атрактивна дестинация за качествени футболисти. Възнагражденията, които можем да си позволим също не са големи на фона на това, което плащат по-голямата част от клубовете в Европа. Да намериш качествен футболист, които да отговаря на финансовите ти възможности не е лесно“, обясни Георги Домусчиев. Той благодари и на спортния директор Методи Томанов за трансферите.

Ощр от категория Трансфери