Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/06/zx860y484_2984294.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ето я цялата истина! Вижте какво е казала камериерката на шведския турист преди той да я ритне в главата – Sportove
Намери ни
To Top

Ето я цялата истина! Вижте какво е казала камериерката на шведския турист преди той да я ритне в главата

Шведски турист е ритнал без причина в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг, в резултат на което жената е изгубила съзнание. Мъжът бил задържан за кратко, след което освободен и изгонен от хотела, съобщава Би Ти Ви. Днес главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че нападателят е задържан отново и ще бъде изправен пред съд с искане за постоянна мярка „задържане под стража“.

Инцидентът е станал на 4 юни.


По информация на Би Ти ви пострадалата чистела фоайето на хотела, когато туристът се приближил. Попитала го на английски какво иска, а в отговор получила ритник в главата. Телевизията се позовава на информация от персонала на хотела, според която 53-годишният турист, който дошъл на почивка с брат си, се държал агресивно и неадекватно още при пристигането си.

„В стрес съм не само от болката, но и от това, че на вид културни хора се държат като диваци. Не съм сигурна вече какви туристи идват и какво да очаквам от тях. Страх ме е“, призна камериерката.

Обвинението срещу арестувания турист е за лека телесна повреда по хулигански подбуди, за което може да получи до 3 години затвор.

„Нова телевизия“ разпространи видео от охранителните камери в хотела, от което се вижда инцидента.

ВНИМАНИЕ: Видеото съдържа кадри на насилие, които не са подходящи за деца и хора с лабилна психика.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558