Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/12/beroe-vereya.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Верея победи Пирин в реванша и крачи към Европа – Sportove
Намери ни
To Top

Верея победи Пирин в реванша и крачи към Европа

Верея победи с 1:0 Пирин в реванша и с резултат от 2:1 се класира за баража, който ще определи четвъртия ни участник в евротурнирите. Пирин остана на десето място в крайното класиране, а едно по-нагоре е Берое.

През първото полувреме заралии и благоевградчани си размениха по няколко опасни атаки, като по сериозните положения бяха пред вратата на гостите. В 6-ата минута Верея създаде първата опасност след грешка на Макенджиев.


В 15-ата минута тимът на Томаш имаше шанс да открие след силен удар на Калоянов, но Макенджиев изби. Минута преди почивката Верея откри резултата с красив гол на Васил Калоянов. Той се разписа с удар от въздуха от наказателното поле след центриране отляво на Салим Керкар.

След почивката двата отбора продължиха да играят открит футбол и да създават положения. В 46-ата минута Тасев от гостите стреля над вратата на Верея. Малко по-късно „орлетата“ пропуснаха най-добрата си възможност, след като Костов се измъкна от защитата на Верея, напредна в печалта и стреля, но Колев излезе и изби топката. Тя попадна в Дани Младенов, но ударът му бе изчистен от голлинията от Ангелов. Мачът бе прекъснат за 2 минути след като Костадинов от гостите беше ударен и лекарският щаб му оказа помощ на терена. В 67-ата минута прескочиха искри между двата тима след груб фаул на Костадинов срещу Елиаш.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558