Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/05/paris-jackson-believes-father-michael-jackson-was-murdered-1485280325.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
19-годишната дъщеря на Майкъл Джексън разгорещи плажовете, папараци я щракнаха топлес (ФОТО 18+) – Sportove
Намери ни
To Top

19-годишната дъщеря на Майкъл Джексън разгорещи плажовете, папараци я щракнаха топлес (ФОТО 18+)

Папараци успяха да заснемат голата дъщеря на краля на попа Майкъл Джаксън- Парис, съобщи британският „Експрес”. Разбира се, тя е хвърлила дрехите не на обществено място, а на плаж по време на почивката си.

ВИЖТЕ ГОРЕЩАТА СНИМКА!

Младата жена съвсем не се притеснява от фотографите и сама пусна снимките си в интернет, като е прикрила част от тялото си само с малки парченца плат.

Ето какво написа тя в Инстаргам:

ВИЖТЕ ГОРЕЩАТА СНИМКА!

Аз ще го кажа отново как изразявам себе си.


 Голотата започна като движение за „връщане към природата“, „изразяване на свободата“, тя е   част от това, което ни прави хора. На мен това ми помага да се чувствам по-свързани с майката земя.

ВИЖТЕ ГОРЕЩАТА СНИМКА!

Има различни начини за абсорбиране на енергия на Майката Земя, любимо ми е допирането до нея с голи крака, така усещам вибрациите от контакта между почвата и ходилата ми, а кожата ми абсорбира лъчите на слънцето. Човешкото тяло е красиво нещо и без значение какви „недостатъци“ има, независимо дали са белези, или допълнително тегло, лунички, трябва да се показва на слънцето.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558