Намери ни
To Top

България в шок! Една от най-известните родни звезди била елитна проститутка! Вижте коя е тя, няма да повярвате на очите си (СНИМКИ 18+)

Блондинката Бояна Генова се прочу като една от многото забежки на Валери Божинов, който той на галено нарича „малки котета“. Тя пътува не веднъж до Сърбия, за да си „правят весело“ и дори отпразнуваха заедно рождения му ден. Оказва се, обаче, че Валери не е единственият мъж, на когото Стефания от „София ден и нощ“ е правила компания.

Както се заговори още след първото й появяване в риалити сериала, Бояна Генова явно е закъсала а слава и финанси и е впрегнала всичките си връзки, за да успее да се набута в набиращата все по-голяма популярност продукция.


Там тя се уреди с ролята точно по неин вкус – на палавата мадама, която си търси мъже за забавление. Стефания няма особено актьорски заложби, камо ли подобно образование, по пък не може да й се отрече, че се справя добре с влизането в образа.

Докато Стефи го играе стюардеса, доскоро Бояна Генова се е препитава с една малко спорна от морална гледна точка „професия“. „Малкото коте“ лъсна в черния списък с компаньонки на бившия мъж на Ирена Милянкова Росен Чолов – Чолата. Блондинката е предлагала платени услуги на заможни мъже, сред които и депутати, общественици и видни бизнесмени, пише hotarena.net.

Наскоро, обаче, Чолата попадна зад решетките с обвинения за сводничество и добре разработеният му и доходоносен бизнес отиде в миналото. Това остави „безработни“ доста красиви девойки, сред които и самата Бояна Генова. Не е ясно дали запознанството й с Валери Божинов не се е осъществило именно по линия на работните и ангажименти, но явно от там тя е завързала доста полезни контакти, с помощта на които е успяла да се намърда и в „София ден и нощ“, където не веднъж доказахме, че случайни хора няма!

7d1fb8fef457912dada8778defb398804a5e9f21 ac331b4812 boqna boyana1-300x300 f87beee47a87d50f7defa751141fea34

Източник: kliuki.bg

Ощр от категория Акценти