Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/PAOK.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ПАОК спечели Купата на Гърция – Sportove
Намери ни
To Top

ПАОК спечели Купата на Гърция

ПАОК (Солун) спечели Купата на Гърция, след като във финала, игран във Волос, се наложи с 2:1 над АЕК (Атина).

За солунския тим това е пета купа на страната в историята му, но триумфът бе помрачен от сблъсъците между феновете на двата отбора с полицията, която използва сълзотворен газ, за да се справи с безредиците.

От своя страна пък запалянковците хвърляха седалки и използваха метални прътове, с които да целят полицаите. 30 души са в болница, като състоянието на шестима от тях е тежко, тъй като имат травми по главата и в областта на корема.


Иначе на терена точни за ПАОК бяха холандецът Диего Бисесвар и резервата Педро Енрике, а комична грешка на вратаря Панайотис Гликос позволи на Лазарос Христодулопулос да реализира единствения гол за АЕК в срещата.

За ПАОК това е първа купа след 14-годишна пауза.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558