Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/08/pogba61.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Босовете на Юве пристигат в Англия, тежки преговори за 2 трансфера – Sportove
Намери ни
To Top

Босовете на Юве пристигат в Англия, тежки преговори за 2 трансфера

Подготвя се сделка между два от най-силните европейски отбори. Ювентус проявява интерес към нападателя на Арсенал Лукас Подолски, съобщава Football Italia.

Според информацията, ръководството на италианския клуб ще пристигне в Англия в началото на следващата седмица, за да обсъди трансфера на германския национал, а същевременно ще се водят още едни тежки преговори.

Световният шампион със състава на Бундестима е обект на интереси и от страна на турските Галатасарай и Бешикташ, както и Волфсбург.


По-рано бе съобщено, че лондонският тим е готов да се раздели с Подолски за 12 милиона евро.

Визира се, че Юве е фаворит за подписа на Лукас, а медиите спекулират, че босовете на бианконерите успоредно ще участват и в преговори с гранда Ман Юнайтед за многомилионен трансфер на Видал в състава на червените дяволи. По последни информации Манчестър предлага 40 милиона евро и Хавиер Ернандес за правата на Артуро.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558