Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/05/00662028.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кубрат и Ивет грейнаха на графити в София – Sportove
Намери ни
To Top

Кубрат и Ивет грейнаха на графити в София

Двама от най-обичаните спортисти на България – боксьорът Кубрат Пулев и спринтьорката Ивет Лалова-Колио, грейнаха на графити на бул. „Симеоновско шосе“ и Околовръстен път. Графитите бяха официално открити днес, като Пулев уважи лично събитието.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова+33

Зад идеята и реализацията на проекта стои Борислав Чакъров – основател на организацията „Алчни за спорт“.


Тя цели популяризирането на спорта сред младите и вдъхновението, което подрастващите могат да черпят от големите спортни личности на България.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова+33

Графитите на Кобрата и Ивет идват след тези на други известни наши спортни личности и големи шампиони като Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Валентин Йорданов и Евгения Раданова.

Обществено полезната подбуда по разкрасяване на външния вид на колоните на моста при Околовръстното е част от проекта „Алчни за спорт“, съфинансиран от Столична община в изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта. Реализира се в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558