Намери ни
To Top

Ще се върне ли Лудогорец към победите?

Шампионът Лудогорец все още няма победа от началото на плейофите в Първа лига, но огромната преднина на тима пред ЦСКА-София и Левски гарантира спокойствие на „орлите“. Те взеха едва 2 точки в предишните си 3 мача, в които се разписаха само веднъж, а днес ще се опитат да зарадват феновете в Разград с победа срещу Черно море. „Съставът на Георги Иванов се бори за 4-ото място с Локомотив (Пловдив) и Дунав, като за момента е в най-изгодна позиция. В миналия кръг „моряците“ надвиха с 3:2 Локомотив и са в приповдигнато настроение, но на „Лудогорец Арена“ няма да им е лесно.


През есента Черно море загуби с 1:3 в Каварна, но измъкна 1:1 при гостуването си в Разград и стана единственият отбор, който взе точка на терена на Лудогорец през първия полусезон. Тогава за варненци се разписа Марек Кузма, който и днес ще води атаката на отбора. Гонзо ще разчита много и на опита на капитана Георги Илиев, както и на стабилната халфова линия на своя отбор.

Лудогорец разби със 7:0 Литекс в реванша от полуфиналите за Купата на България преди няколко дни, но тогава участие в двубоя взеха повечето от резервите. В игра се завърна и доскоро контузеният капитан Светослав Дяков. Наставникът Георги Дерменджиев се надява звездите на тима да са отпочинали и да подходят сериозно към днешния двубой. Очаква се сред титулярите да се завърнат бразилците Вандерсон, Марселиньо и Джонатан Кафу.

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан; Сисиньо, Паломино, Моци, Натанаел; А, Абел, С. Дяков; Кафу, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: Г. Дерменджиев
ЧЕРНО МОРЕ: Е. Михайлов; Сукуп, Станчев, П. Николов, Венков; А. Цветков, Паланков; Лопес, Г. Илиев, Коконов; Кузма
Старши треньор: Г. Иванов

Ощр от категория Футбол