Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/04/00660317.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Майкъла: Някой в Лудогорец да не играе на три крака? – Sportove
Намери ни
To Top

Майкъла: Някой в Лудогорец да не играе на три крака?

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев – Майкъла очаква силен мач на „червените“ срещу шампиона и лидер в класирането Лудогорец в неделя на „Българска армия“.

Според него разликата в класите е в полза на Лудогорец, но играчите на Стамен Белчев трябва да покажат, че са господари на „Армията“. За него е недопустимо изходът на всеки домакински мач да е неясен до края, а да играят със самочувствие. Според него неслучайно „Българска армия“ се намира в градината на царя, а не там, където се събирали отходните води на София.


„Лудогорец няма как да бъде надигран, а трябва да бъде излъган. Треньорът трябва да го разбере и да изиграе правилно срещата, както стана в мача България – Холандия“, съветва Майкъла.

„Как може да излъжеш Лудогорец? Не е чак толкова трудно. Някой от този отбор да не би да играе на три крака? Надеждите ми са свързани с Кирил Десподов, който много ми харесва с изявите си през пролетта, а големият играч се ражда в големите мачове“, коментира Майкъла пред „Тема Спорт“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558