Намери ни
To Top

Няма край! Кличко с нов мръсен номер срещу Кобрата

Нов задкулисен удар на Кличко по Кобрата. Щабът на Владимир Кличко продължава да прави всякакви опити да разклати психически претендента за титлите на украинеца Кубрат Пулев преди мача на 6 септември в Хамбург. „Меридиан Мач“ научи, че преди няколко дни в базата на „Зауерланд“, където тече подготовката на Кобрата, са се появили допинг офицери, които са направили внезапна проверка на най-добрия ни професионален боксьор. Според щаба на Кубрат тя е била поръчана именно от хора на Владимир Кличко.


Кобрата обаче заяви, че няма от какво да се притеснява, тъй като е изряден. Пулев обясни пред „Меридиан Мач“, че още миналата година е дал всичките си координати на антидопинговата агенция, за да може да бъде проверяван по всяко време.

„Кличко не иска да дава проби, не аз. Чист съм и това се вижда. Не знам колко пъти ме проверяваха тази година. Само на два пъти съм давал кръвни проби. Това обаче няма никакво значение, тъй като не може да ме разклати психически. Тренирам здраво и вече с нетърпение очаквам мача. На ринга ще се види кой е крив и кой е прав. Аз не смятам да влизам в излишни конфронтации“, категоричен бе Кубрат Пулев.

Станете част от общността на Кобрата Пулев ТУК!

Ощр от категория Спорт