Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/04/chelsea.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кристъл Палас изненада Челси като гост – Sportove
Намери ни
To Top

Кристъл Палас изненада Челси като гост

Лидерът в класирането на Висшата лига Челси допусна изненадваща грешка при домакинството си на Кристъл Палас в мач от 30-ия кръг и загуби с 1:2.

Двубоят на „Стамфорд Бридж“ започна отлично за „сините“, след като те поведоха в резултата още в 5-та минута, когато Сеск Фабрегас се разписа след асистенция на Еден Азар. „Орлите“ обаче отговориха много бързо на предизвикателството и само 6 минути успяха да постигнат пълен обрат след бързи голове на Уилфрид Заха и Кристиан Бентеке. До края на срещата възпитаниците на Антонио Конте така и не успяха да стигнат до нов гол, въпреки че имаха сериозно игрово преимущество и по този начин записаха 4-та загуба от началото на сезона.


Те продължават да се намират в комфортна позиция и да водят със 7 точки пред втория Тотнъм, който се възползва от грешката на лидера и скъси изоставането си, постигайки успех с 2:0 при гостуването си на Бърнли. Ерик Дайър и Хюн Мин Сон вкараха след почивката, за да донесат победата на „шпорите“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558