Намери ни
To Top

Йорданов: Първата и единствена цел пред Локо (ГО) е да оцелее в Първа лига

Новият спортен директор на Локомотив (Горна Оряховица) – бронзовият медалист от САЩ’94 Ивайло Йорданов, заяви, че първата и основна цел пред “железничарите” е запазване на мястото в елита. Легендата на Спортинг (Лисабон) не крие сантиментите си към клуба, от който се запъти към “Жозе Алваладе”, и гарантира, че всички ще дадат максимума от себе си, за да играят и догодина в майсторската група.

“Първава и основна цел пред Локомотив е да остане в Първа лига. След това ще мислим в по-далечна перспектива.


Никога досега не съм бягал от отговорност, няма да го направя и сега. Аз и треньорският щаб ще направим всичко възможно, за да играем и догодина в елита. Ръководство и спортно-технически щаб ще работим заедно. Ще има диалог помежду ни, защото в спора се ражда истината”, заяви Йорданов.

Босът на Локо (ГО) изрази задоволството си от факта, че Александър Димитров прие поканата му и пое отбора, след като вече бившият наставник Иван Колев подаде оставка. “Моите уважения към по-старите специалисти, но не може да залагаме единствено на хора, които вече са с по-стари разбирания. Футболът се развива много бързо и ние имаме нужда от млади и амбициозни треньори”, каза още шампионът на Португалия.

Ощр от категория Футбол