Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/08/CSKA1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Търгът за емблемата на ЦСКА на 19 или 20 април – Sportove
Намери ни
To Top

Търгът за емблемата на ЦСКА на 19 или 20 април

Нов търг за емблемата на ЦСКА ще има в рамките на следващите 20 дни. Това заяви синдикът на армейския клуб Дора Милева, която промени решението си и най-вероятно ще оттегли своята оставка. Пред Sportal.bg снощи синдикът разкри, че е размислила и иска да покаже, че България е правова държава.


„Ще преосмисля решението си, след като дам показания в понеделник. Призована съм, ще отида където е необходимо в СДВР, ще дам показания и тогава мога да преосмисля, тъй като това трябва да приключи веднъж завинаги. Проклятието на Росен Животното ме застигна, разболявам се.

Съгласно закона търгът трябва да бъде не по-рано от 14 дни преди датата на продажбата. Следващата седмица е възможно да обявя търга. Ако го обявя на 4-5 април, това означава, че той ще се състои на 19 или 20 април, за да бъде спазен този 14-дневен срок. Нямам друга опция освен да го проведа по адреса на длъжника или канцеларията на синдика“, каза Дора Милева пред bTV.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558