Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/00656648.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ще се върне ли Нефтохимик на победния път? – Sportove
Намери ни
To Top

Ще се върне ли Нефтохимик на победния път?

Пирин приема Нефтохомик (Бургас) в първия мач от 26-ия кръг на Първа професионална лига днес от 17,30 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Гостите ще се опитат да се върнат на победния път, който напуснаха в последния кръг преди паузата за националните отбори, когато отстъпиха у дома пред Черно море. Силната серия от началото на пролетта извади Нефтохимик от зоната на изпадащите и те се измъкнаха от предпоследното място.

При евентуален успех днес, бургазлии ще се добрижат до седмото място в класирането.


Треньорът Христо Янев няма големи проблеми със състава. Само двама отпаднаха от сметките му, като това са наказаният Живко Петков и контузеният Станислав Маламов. В състава се връщат нападателят Венцислав Христов и халфът Мариян Огнянов, което ще даде повече острота на атаката на бургазлии.

Домакините от Пирин също се представят добре като домакин през пролетта. Воденият от Милен Радуканов тим няма загуба на свой терен, като са записал три победи.

Вероятни състави:

Пирин: Макенджиев, Башлиев, Сандев, Николов, Попев, Костадинов, Старокин, Благов, Тасев, Суда, Костов.

Нефтохимик: Георгиев, Онуоха, Хашев, Пехливанов, Хомей, Дюлгеров, Йорданов, Иванов, Вълчанов, Огнянов, В. Христов.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558