Намери ни
To Top

Дан Билзериан като Багата! Бие се в клетка! Вижте как нанася зверски бой и троши кокали (ВИДЕО 18+)

По-голямата част от публиката, която има достъп до компютър и интернет връзка вече е запозната с известния покер играч, обявен за „краля на Instagram” – Дан Билзериан. Ежедневието му изглежда като извадено от Холивудски филм за екшън, пътешествия и разкрепостени мадами.

Съвсем скоро Билзериан обяви в интервю за голяма ММА медия, че той има желание да опита какво е да си професионален състезател по смесени бойни изкуства. Звездата от социалните медии разказа, че следи UFC изданията още от първите събития и е повече от фен.


Иска да се състезава в клетката.

Бих искал да се бия. Трябва ми сериозен подготвителен лагер. Не искам да вляза в клетката и да съм се готвил половинчато. Точно към този момент съм намалил партитата и лудницата около мен и мисля, че няма да е зле да пробвам.” казва Дан.

Частен инвеститор на име Майкъл Димърс „хвърли ръкавицата” и заложи 500 000 долара, за да сформира двубоя между двамата.

Hey @DanBilzerian , I’m ready to put $500k to fight you in MMA and show you what’s a real alphamale is !

Това не е единствената възможност, която се разкрива пред интернет сензацията, търсеща професионален ММА мач. Боеца в средната категория на UFC Алекс Никълсън, по прякор „Спартанеца” обяви в Twitter, че е готов да приеме предизвикателството на Билзериан и да го „посрещне” в клетката. В поста си той дори тагна Дейна Уайт, но нито президентът на най-голямата организация, нито някой друг промоутър не прояви интерес.

@danbilzerian whasssup man?!? @danawhitehttp://mmaimports.com/2017/03/ufc-fighter-offers-to-grant-king-of-instagrams-wish-and-fight-him-in-the-octagon/ 

Photo published for UFC Fighter Offers To Grant King Of Instagram’s Wish And Fight Him In The Octagon

UFC Fighter Offers To Grant King Of Instagram’s Wish And Fight Him In The Octagon

The most popular man on Instagram, Dan Bilzerian, has been called out by UFC middleweight Alex Nicholson. Professional poker player Dan Bilzerian recently s

mmaimports.com

Билзериан ще навърши 37 години тази година. Бил е част от подготвителната програма на американските тюлени през 2000-та година, но след няколко неуспешни опита да завърши, бива изгонен за нарушение на правилата по време на стрелкова подготовка. Учудващо…

След трагичното представление на CM Punk в ММА дебюта си, мислите ли, че е възможно да видим Дан Билзериан в клетката? До какво ще доведе тази вълна от известни личности, които буквално разводняват спорта с липса на подготовка и талант?

 

Ощр от категория Акценти